Du er her: 

Kalender

Verktøylinje

KIS en bransjeforening i Norsk Industri

Publisert 20.12.16

KIS – Korrosjons-, Isolerings- og Stillasentreprenørenes Forening er pr 1. april 2012 en bransjeforening i Norsk Industri. Norsk Industri er NHOs (Næringslivets Hovedorganisasjon) største landsforening med 25 prosent av de samlede årsverk i NHOs medlemsbedrifter. Norsk Industri sikrer at NHO-fellesskapet har industriens saker høyt på dagsorden.

Norsk Industri organiserer ca 2500 bedrifter med rundt 130 000 ansatte, fordelt på mer enn 20 bransjer. I tillegg til bransjene kan medlemmene også delta i ulike forum på tvers av bransjene. Medlemsbedriftenes interesser er Norsk Industris viktigste oppgaver. Norsk Industri er derfor engasjert i de mest sentrale industri- og næringslivspolitiske spørsmål av i dag.

Et velutbygget utdannings- og opplæringstilbud i Industriskolen, er tilgjengelig for ansatte og ledere i Norsk Industris medlemsbedrifter.

Norsk Industri yter medlemsbedriftene juridisk veiledning knyttet til det å være arbeidsgiver og bistand i svært mange spørsmål, hovedsakelig innen HMS, kompetanse og bransjemessige forhold.

Mer info finner du på web sidene til Norsk Industri,
 

Søk

Foreninger / Tilsyn

Aktuelt

 • Instruktør / oppgraderingskurs for ledere
  22.11.16
  Kurset er bygget opp etter den nye "Stillasboka", og passer best for instruktører og ledelse som vil oppdatere seg på alt det nye som har kommet siden siste lærebok på 90-tallet. Dette bla fordi at vi har fått nye forskrifter, ny lærebok samt en mengde EU standarder (vindkrefter osv.) som vi må forholde oss til,
  Les mer
 • Revidering av kap 17 Arbeid i høyden
  27.08.15
  Forskriftsdelen til kapittel 17 er lagt ut på Lovdata. Den blir gjort gyldig ifra 1/1-2016.
  Les mer
 • Handlingsplan for styrket innsats mot arbeidsmarkedskriminalitet
  11.02.15

  Les mer
KIS
Besøksadresse:
Middelthunsgt. 27
Majorstuen, 0368 Oslo
Kontakt
Tlf. 23 08 88 00
 

KIS består av 3 foreninger
Korrosjonsentreprenørenes Forening (KEF)
Isolerings Firmaenes Forening (IFF)
Stillasentreprenørenes Forening (SEF)

Snarveier
Om KIS
Kontakt
Akutelle temaer
 


 Copyright © 2010